Ke$han muodonmuutos ällistyttää – liimasi nastoja päähän! Katso kuva

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Useammallakin hitillään musiikkilistat valloittanut amerikkalainen poptähti Ke$ha, eli Kesha Sebert, on ollut viime kuukausina otsikoissa lähinnä ulkomusiikillisista syistä. Nyt kohuotsikoiden syy on jälleen musiikkimaailman ulkopuolella.

Poptähden kännisekoilut ovat päätyneet viime aikoina uutisotsikoihin, mutta nyt 24-vuotias Ke$ha ihmetyttää erikoisilla hiusasusteillaan. Laulaja on nimittäin julkaissut Twitter-sivullaan kuvan, jossa hänelle liimataan yli 25 kultaista nasta-koristetta hänen toiselta sivulta ajeltuun päähänsä, raportoi Us Weekly.

– Se tapahtuu, laulaja kommentoi mystisesti uutta tyyliänsä Twitterissä.Kuva: Twitter

Ke$ha kertoi taannoin Staran haastattelussa oksentaneensa nuorempana Paris Hiltonin komeroon kotibileissä. Viime vuonna Ke$ha herätti kohua julkisuuteen vuotaneilla rohkeilla kuvillaan, joissa hän makasi seksin jälkeen sängyllä miehen siemennesteet rinnuksillaan. Ke$ha on myös paljastanut, että hän haluaa saada Britneyn seurakseen naku-uinnille joko hänen omassa kodissaan tai vastaavasti Spearsin kotona.