Lady Gagan 57-vuotias äiti on häikäisevä kaunotar – katso kuva

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga nousi taannoin supertähdeksi muun muuassa Just Dance -hittikappaleensa myötä. Viime vuosina laulaja on keskittynyt menestyneen musiikkiuransa lisäksi hyväntekeväisyystyöhön.

Aiemmin tällä viikolla uutisoimme, kuinka Gaga tekee näyttelijädebyyttinsä Men In Black 3 -elokuvassa. Nyt viihdelehdet ovat kiinnittäneet huomionsa poptähden häikäisevään äitiin. Laulaja on selvästi perinyt näyttävän ulkonäkönsä äidiltään, sillä Gagan 57-vuotias Cynthia-äiti on upea ilmestys.Kuva: SplashKuva: Splash

Poptähti on perustanut äidinsä kanssa Born This Way -hyväntekeväisyysjärjestön, joka muun muuassa pyrkii ehkäisemään koulukiusaamista. Gaga on kertonut aiemmin julkisuudessa olevansa todella läheinen perheensä kanssa. Laulajan mukaan hänen äitinsä on ollut inspiraationa Gagan muotityylissä.

– Olin teini-ikäisenä kuin äitini. Hän laittoi aina aamuisin hiuksensa kauniisti ja pukeutui upeisiin vaatteisiin. Äitini opetti minulle, mitä on glamour, Gaga kertoi Vanity Fair -lehdelle.

Lady Gaga ihmetytti taannoin haastattelullaan, jossa hän muun muuassa kertoi paholaisen vainoavan häntä. Poptähden mukaan paholainen kummittelee hänelle öisin, eikä hän siten saa tarpeeksi unta. Gagan mukaan hän käy terapiassa edesmenneen Michael Jacksonin neuvonantajan Deepak Chopran luona. Laulaja kertoi myös haaveilevansa siitä, että hän vaipuisi joskus koomaan.

Uusimmat