Teinitähti sai traagisen suru-uutisen – jätti kiertueen kesken

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa. Britannian X Factor -kilpailussa syntynyt bändi niittää parhaillaan menestystä myös Suomessa. Stara soitti taannoin Zayn Malikille ja tiedusteli bändin kuulumisia. Kuuntele haastattelu tästä.

Nyt 19-vuotiaan Malikin kerrotaan jättäneen bändinsä Yhdysvaltojen kiertueen kesken traagisen suru-uutisen takia. Teinipopparin täti nimittäin menehtyi äkillisesti ja Malik matkusti tiedon saatuaan perheensä luokse. Laulajan bänditoveri Harry Styles kertoi yhtyeen faneille Malikin tilanteesta.

– Zayn perhettä on kohdannut suuri suru ja hän matkusti läheistensä luokse muutamaksi päiväksi. Hän ei esiinny seuraavilla keikoillamme. Lähetämme syvät osanottomme Zaylle ja tämän perheelle, Styler kirjoitti Twitter-blogissaan.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa.