Heroiinipaketti hajosi suussa – laulaja salakuljetuksesta vuosiksi vankilaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lukuisat musiikkimaailman tähdet tunnetaan musiikkiuriensa lisäksi huumesekoiluistaan. Esimerkiksi amerikkalainen suosikkilaulaja Bruno Mars jäi taannoin kiinni kokaiinin hallussapidosta ja oikeus määräsi hänelle 200 tuntia yhdyskuntapalvelua sekä vieroitushoitoa.

Nyt eräs newyorkilainen laulaja on tuomittu vankilaan kuudeksi vuodeksi huumeiden salakuljetuksesta. Bachataa laulava Jaime Vargas nimittäin pidätettiin vuonna 2010 Dominikaanisessa tasavallassa, kun tämä oli nielaissut yli kilon verran heroiinia vatsaansa.

Tullivirkailijat saivat muusikon kiinni Santo Domingon lentokentällä, kun turvatarkastuksessa olleen Vargasin suusta purskahti heroiinipillereitä. Jimmy Bauer -esiintyjänimellä tunnettu laulaja kiidätettiin huumepidätyksen jälkeen lentokentältä sairaalaan yliannostuksen vuoksi, Breaking News -sivusto uutisoi.