Katy Perry maksoi kokkauskurssista 50 000 dollaria

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Katy Perry viettää parhaillaan sinkkuelämää, sillä kaunotar erosi aiemmin tänä vuonna koomikkomiehestään Russell Brandista. Perry astui vasta vähän aikaa sitten takaisin julkisuuden parrasvaloihin ja on viihtynyt siellä hyvin.

Perry poseerasi äskettäin Interview-lehden kannessa uhkeampana kuin koskaan. Nyt 27-vuotiaan poptähden uutisoitiin ostaneen 50.000 dollarilla kokkaustunteja huippukokki Cat Coralta. Perry oli nimittäin ostanut kokkaustunnit laulaja Elton Johnin järjestämässä huutokaupassa.

Lähteen mukaan ruoanlaitosta innostunut Perry oli kilpaillut huutokaupassa elokuvatuottaja Steve Tischin kanssa siitä, kumpi saa huutokaupattua huippukokin oppitunnit itselleen. Lopulta taistelupari oli kuitenkin päättänyt yhdistää rahansa ja ostaa kokkaustunteja molemmille.

– Katy ja Steve päättivät huutokaupata kokkaustunnit 100.000 dollarilla. Kumpikin saa 50.000 dollarin edestä oppitunteja. Katy oli hieman hiprakassa, lähde kertoi Us Weekly -sivustolle.

Katy Perry ja Russell Brand avioituivat Intiassa hulppeassa hääseremoniassa vuonna 2010. Pariskunta sormusti toisensa vuoden seurustelusuhteen jälkeen. Perry on aiemmin seurustellut muun muuassa Gym Class Heroes -yhtyeen keulahahmon Travis McCoyn kanssa. Poptähti kommentoi taannoin erokohua Twitter-blogissaan ja kiitti muun muuassa fanejaan tuesta ja rakkaudesta.