Koirat haukkuivat 350 kertaa 13 minuutissa – omistajille sakot

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Monet lähiöalueilla ja kerrostaloissa asuvat ovat varmasti törmänneet joskus meluongelmiin naapureidensa kanssa. Esimerkiksi kerrostaloissa koirien haukkuminen voi aiheuttaa monien asukkaiden keskuudessa ärtymystä.

Nyt Britanniassa kerrotaan tapauksesta, jossa eräät koiranomistajat ovat saaneet sakkorangaistuksen kovaäänisten lemmikkikoiriensa vuoksi. Southamptonissa asuvan pariskunnan kolme tanskandoggia nimittäin valvottivat naapureita, sillä koirat haukkuivat puolen yön aikaan 13 minuutin aikana 350 kertaa.

Koirien jatkuvasta haukkumisesta ja ulvomisesta suivaantuneet naapurit päättivätkin ilmoittaa asiasta poliisille. Koiranomistajien tiedetään saaneen valituksen koiriensa haukkumisesta myös vuonna 2009. Äänekkäiden tanskandoggien omistajat määrättiin maksamaan häiritsevästä melusta 3.600 punnan eli noin 4.500 euron sakkorangaistuksen.

– Haluan vain, että heidän koiransa ovat hiljaa. Tanskandoggit ovat isoja ja ne haukkuvat matalasti, mutta voimakkaasti, naapuri Sharon Exton kertoi The Sun -lehdelle.