Miehet kidnappasivat miljardöörin ruumiin – vaativat lunnaita

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viime kuussa traagisesti menehtynyt laulajatähti Whitney Houston haudattiin vastikään New Jerseyssä. Miljoonaomaisuudessa taannoin kylpeneen Houstonin haudalle määrättiin aseistetut vartijat, sillä haudanryöstäjien kerrottiin havittelevan laulajatähden 230.000 dollarin arvoisia jalokivia, jotka menivät Houstonin mukana hautaan.

Nyt Unkarissa puidaan parhaillaan erikoista oikeudenkäyntiä. Kolme unkarilaista miestä nimittäin varasti vuonna 2008 erään miljardöörin ruumiin ja vaativat lunnaita kuolleen miehen läheisiltä. Rahassa kylpeneen saksalaisen Friedrich Karl Flickin ruumiin varastaneet miehet ovatkin nyt oikeuden edessä tekonsa takia.

Miesjoukon kerrottiin varastaneen Flickin ruumiin Itävallassa sijaitsevalta hautausmaalta, jossa miljardööri oli haudattuna mausoleumissa. Ruumisvarkaat olivat muun muuassa siirtäneet mausoleumin 100 kiloa painaneen laatan päästäkseen ruumiin luokse, Agencies-uutistoimisto uutisoi.