Teinitähdestä varttui upea bikinikaunotar – katso lomakuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

2000-luvun ensimmäisinä vuosina pari hittiäkin julkaissut irlantilainen laulaja Samantha Mumba on viettänyt vuosikausia hiljaiseloa julkisuudesta. Nyt hänen elämäänsä kuuluu hyvää, sillä neitokainen on astellut alttarille miesystävänsä Torray Scalesin kanssa.

Parhaillaan Samantha Mumba ja Torray Scales ovat Havaijilla viettämässä häämatkaansa. Siellä heidät ikuistettiin myös paparazzien kuviin, joiden perusteella Samantha on edelleen upea kaunotar.Kuva: SplashKuva: SplashKuva: Splash

Samantha Mumban suurin hitti Suomessa oli Gotta Tell You, joka lohkaistiin vuonna 2000 julkaistulta samannimiseltä albumilta. Seuraava single oli Body II Body, joka ei enää noussut listoille Suomessa. Vuonna 2005 Samantha Mumba jäi Irlannin Dublinissa kiinni samalla kertaa rattijuopumuksesta ja ajokortitta-ajosta. Lisäksi hänen ohjastamansa auton vakuutukset ja verot oli jätetty maksamatta.