Televisiokamerat paikalla Tukiaisen siskosten poliisioperaatiossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara kertoi viime yönä kuinka kotimaiset Tukiaisen kohusiskokset päätyivät poliisin haltuun Hämeenlinnassa sattuneen välikohtauksen jälkeen. Julia ja Johanna Tukiainen haettiin kahdella poliisiautolla paikallisesta Sirkus-ravintolasta, jossa Julia oli potkaissut asiakasta kasvoihin.

Poliisien saavuttua Julia Tukiainen ei ollut kovinkaan yhteistyökykyinen, vaan vastusti poliisia. Ravintolan asiakkaat raportoivat Staralle, että asiakkaiden kännykkäkameroiden lisäksi välikohtauksen jälkiselvittelyä ja siskosten vauhdikasta kiinniottoa oli tallentamassa myös keskimääräistä isompaa kuvauskalustoa.

Jim-kanavan Poliisit-realityohjelmaa kuvataan Hämeenlinnassa, mutta yhtä lailla myös Yleisradion Poliisi-tv kuvaa suosittua Poliisin matkassa -osiotaan ympäri Suomea. Tällä hetkellä ei ole tietoa kumman ohjelman kuvausryhmä Tukiaisten tapauksen kuvasi. Silminnäkijöiden lisäksi myös Johanna Tukiainen ihmetteli aamuöisessä Facebook-vuodatuksessaan ”isojen videokameroiden” läsnäoloa.

– Millä oikeudella Julian pidätyksessä oli mukana isot videokamerat??? Jooo ok joku poliisi Tv, mutta missä ovat tekijänoikeuslait? Ettekö sodi itse omia sääntöjänne vastaan? ??? Johanna Tukiainen ihmetteli.