Demi Moore vapaaksi vieroitushoidosta: ”Hän haluaa parantua”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Näyttelijätär Demi Moore on ollut viime aikoina otsikoissa elokuviensa sijaan lähinnä avioeronsa ja huolestuttavan laihtumisensa merkeissä. Aiemmin tänä vuonna hänet kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan päihdesekoilujensa takia.

Moore kirjautuikin lääkäreiden ja läheistensä pyynnöstä vieroitushoitoon selvittääkseen ongelmansa. Nyt näyttelijättären uutisoitiin kirjautuneen ulos Utahissa sijaitsevasta Cirque Lodge -vieroitushoitolasta. Lähteiden mukaan Moore sai hoitoa tämän syömishäiriöihin ja päihderiippuvuuteen.

– Demi haluaa parantua. Hänellä on pitkä matka edessä, mutta Demi tuntee jo olonsa paremmaksi, ystävä kertoi E!-sivustolle.

Näyttelijätär joutui taannoin vetäytymään huippuroolistaan Lovelace-elokuvassa päihdeongelmiensa takia. Mooren tilalle valittiin Sinkkuelämää-tähti Sarah Jessica Parker, joka tulee esittämään elokuvassa Gloria Steinem -roolihahmoa. Elokuvan tuotantotiimi kertoi olleensa täysin shokissa tähtinäyttelijän vetäytymisestä.

Demi Moorea 15 vuotta nuorempi Ashton Kutcher petti vaimoaan viime vuonna 22-vuotiaan bileblondin kanssa. Seksiskandaalin aikana pariskunnan avioliiton kulissit romahtivat ja he päättivätkin pian yhteiselonsa. Moore ja Kutcher ehtivät olla naimisissa kuusi vuotta. Kolmesti naimisissa olleella näyttelijättärellä on kolme tytärtä avioliitostaan Hollywood-tähti Bruce Willisin kanssa.