Hugh Hefnerin pojalle syyte Playboy-mallin pahoinpitelystä – jopa vuosi vankeutta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kerroimme aiemmin, että Playboy-moguli Hugh Hefnerin vanhimman pojan Marston Hefnerin epäillään pahoinpidelleen tyttöystävänsä, vuoden Playmateksi 2011 valitun Clarie Sinclairin. 21-vuotiaan Marstonin epäiltiin potkaisseen ja lyöneen tyttöystäväänsä vatsaan.

Nyt asiaan on saatu vahvistusta, sillä TMZ:n mukaan Marstonia vastaan on nostettu syytteet pahoinpitelystä. Kalifornian Pasadenasta alkanut tapahtumaketju koskee Playboy-mogulin pojan ja Playmaten riitaa. Marstonin kerrotaan myöntäneen poliiseille pariskunnan riidelleen, mutta hän kiisti pahoinpitelyn. Tyttöystävässä oli kuitenkin selviä merkkejä iskuista, joten mies pidätettiin.

Marstonilla voi nyt olla edessään Playmate-mallin pahoinpitelystä jopa yli vuoden mittainen vankeusrangaistus. Häntä tullaan pahoinpitelyn lisäksi syyttämään myös vahingonteosta, sillä Sinclairin kannettavan tietokoneen väitetään kolhiintuneen pahonpitelyn aikana.

– Maailmassa on kahdenlaista kipua. Kipu, joka sattuu ja kipu, joka tekee sinusta vahvemman. Positiivisuutenne antaa minulle voimaa, 22-vuotias Playboy-pupuna tunnettu Claire kirjoitti Twitter-blogissaan pahoinpitelyn jälkeen.

Hugh Hefner on ollut naimisissa kahdesti Mildred Williamsin ja Kimberley Conradin kanssa. Hänellä on neljä lasta, Christie, David, Marston ja Cooper. Hefner oli menossa viime vuonna naimisiin kolmannen kerran 25-vuotiaan Crystal Harrisin kanssa, mutta blondi perui häät vain muutamaa päivää ennen suunniteltua avioitumista. Pariskunnalla olisi ollut ikäeroa huimat 60 vuotta.