Teinitähden ”asunto” julkkismaailman upeimpia – katso kateutta aiheuttavat kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber saavutti vastikään täysi-ikäisyyden, sillä poplaulaja täytti viime viikolla 18 vuotta. Miljoonaomaisuuden itselleen kerännyt Bieber järjesti muun muuassa julkkistähtiä vilisevät syntymäpäiväjuhlat luksushotellissa Beverly Hillsissä.

Nyt aikuisiästä nauttivan Bieberin uutisoitiin ostaneen itselleen ja tyttöystävälleen Selena Gomezille lemmenpesän Hollywoodista. Teinitähti nimittäin osti näyttelijä Ashton Kutcherin kodin 10,8 miljoonalla dollarilla. Bieberin kerrotaan ostaneen ökylukaalin itselleen syntymäpäivälahjaksi. Katso kuvat asunnosta tästä.

Uskomattomilla maisemilla varustetusta kodista löytyy muun muuassa viisi makuuhuonetta, valtava keittiö, lasitetut seinät, kuntosali, ulkouima-allas, yksityinen elokuvateatteri, hierontahuone, baari ja ruokasali. Bieberin on kerrottu metsästävän myös toista miljoonakartanoa, jonka hän ostaisi Pattie-äidilleen.

Justin Bieber ryvettyi taannoin seksiskandaalissa, kun hänen väitettiin harrastaneen seksiä 20-vuotiaan faninsa kanssa ja olevan tämän nelikuukautisen poikavauvan isä. Skandaalin aiheuttaneen kohufanin Mariah Yeaterin mukaan he harrastivat seksiä tähden konsertin takahuoneessa Los Angelesin Staples-areenalla. Kohufani kertoi, ettei Bieber halunnut käyttää kondomia, koska yhdyntä oli popparille ensimmäinen. Naisen mukaan teinitähti oli myös nolostunut, koska seksi kesti vain 30 sekuntia.