Nainen huijasi raskautensa – vaginasta putkahti heroiinikasa

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huumeiden salakuljettajia saadaan yleensä kiinni esimerkiksi lentoaseman turvatarkastuksessa huumekoirien avustuksella. Äskettäin eräs newyorkilainen laulaja tuomittiin vuosiksi vankilaan, koska tämä oli yrittänyt salakuljettaa yli kilon verran heroiinia vatsassaan.

Nyt New Yorkin kansainvälisellä JFK-lentoasemalla on saatu kiinni eräs huumeita salakuljettanut nainen. 42-vuotias nigerialaisnainen nimittäin herätti tullivirkailijoiden huomion raskausvatsallaan, joka osoittautuikin arvokkaaksi heroiinikasaksi. Nainen oli nimittäin nielaissut kasapäin heroiinia, joka pullotti tämän vatsassa.

Afolake Awoyemi -niminen nainen oli poistumassa Pariisin lennolta, kun tullivirkailijat kiinnittävät huomiota tämän hermostuneisuuteen ja väljään asuun. Nainen vietiin tarkastukseen, jossa hänet käskettiin riisumaan vaatteensa. Sen jälkeen Awoyemin alapäästä oli alkanut putoamaan ruskeita pillereitä. Nainen vietiin myös röngtenkuviin, joissa selvisi, että naisen vatsa oli täynnä heroiinipillereitä, The Daily Mail -lehti uutisoi.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat