Jennifer Lopez upeassa bikinikunnossa Brasiliassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Latinotähdet Jennifer Lopez ja Marc Anthony erosivat taannoin vuosien avioliiton jälkeen. Lopez löysi itselleen pian hyvinkin paljon nuoremman toyboyn Casper Smartin, jonka kanssa hän on kiertänyt aktiivisesti maailmaa muun muuassa rantalomien merkeissä.

Lopez joutui äskettäin Oscar-gaalassa kohun kohteeksi, kun hänen iltapukunsa paljasti kesken juonnon kaunottaren nännin. Nyt latinolaulajatar on ikuistettu upeissa bikiniotoksissa, jotka paljastavat tähden treenatun vatsan. Brasiliassa lomailemassa ollut tähti vietti aikaansa Casper Smartin kanssa huvipurrella.

Kuvissa onnellisen näköinen ruskettunut Lopez istuu huvijahdin kannella keltaisissa bikineissä. Katso kuvat tästä. Tähti luo tatuoidun poikaystävänsä kanssa toisiinsa rakastuneita katseita laivan kannella. Aurinkoiset lomakuvat on otettu samaan aikaan, kun pariskunta vietti lomaansa Rio De Janeirossa.

Latinokaunotar nähdään tänä vuonna valkokankaalla elokuvassa What to Expect When You’re Expecting. Romaaniin perustuvan elokuvan pääosissa nähdään Lopezin lisäksi muun muuassa Cameron Diaz, Matthew Morrison, Elizabeth Banks, Anna Kendrick ja Chris Rock. Elokuva saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 18. toukokuuta.