Martina Aitolehti: ”Vihaan paskanpuhumista”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen julkkistähti Martina Aitolehti on ollut viime vuosina kovasti esillä esimerkiksi ihmissuhteidensa, musiikkiuransa ja realityohjelmansa merkeissä. Seuraavaksi hän kisailee ankarissa olosuhteissa Subin esittämässä Viidakon tähtöset -ohjelmassa.

Staran Chaos Tube tapasi kilpailun tähdet ohjelman lehdistötilaisuudessa. Samalla Martina myönsi menettäneensä hermonsa viidakossa pariinkin otteeseen.

– Ei mulla napsahtele hermot, vaan mulla on tiukat mielipiteet ja mä oon usein niissä myös oikeassa. Mä oon usein porukassa se, joka uskaltaa ne mielipiteet sanoa ääneen, kun moni muu on mieluummin hiljaa, Martina Aitolehti kertoi Staralle.

– Kaikki tää juontaa siitä, että mä haluan, että homma toimii ja mä oikeasti tiedän mitä mä teen. Kyllä mulla meni pari kertaa hermo ihan oikein kunnollakin. Mä vihaan epärehellisyyttä ja mä vihaan kieroilua ja paskanpuhumista. Ne on sellaiset asiat, jotka saa mut edelleenkin kiehahtamaan saman tien.

Uusimmat