Mies esitteli tekopenistä – sai syytteet itsensäpaljastamisesta

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uutisoimme viime vuonna eräästä miehestä, joka joutui poliisin käsirautoihin, kun tämä esitteli sukupuolielintään supermarketin parkkipaikalle. Mies kertoi poliisin kuulusteluissa kiihottuneensa aina, kun hän shoppailee amerikkalaisessa Walmart-kaupassa.

Nyt Yhdysvaltojen Marylandissa on saatu kiinni erikoisesti käyttäytynyt itsensäpaljastaja. 28-vuotiaan Jacob Bovian nimittäin kerrottiin esitelleen lukuisille naisille tekopenistä. Poliisien mukaan Bovia istui aina autossaan ”itsensäpaljastusten” aikaan.

Poliisi oli saanut ilmoituksen, että erään koulun parkkipaikalla liikkuu epäilyttävän näköinen mies. Mies pidätettiin ja hänet vietiin poliisilaitokselle kuulusteltavaksi. Bovian mukaan hän oli esitellyt tekopenistään naisille jo viikkojen ajan. The Smoking Gun -sivuston mukaan häntä syytetään nyt häiriökäyttäytymisestä ja säädyttömästä sukuelimen paljastamisesta.

Kommentoi Facebookissa

Uusimmat