Myyjä syötti spermaa asiakkaille – sekoitti siemennestettä jugurttinäytteisiin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uutisoimme aiemmin tällä viikolla eräästä opettajasta, joka syötti ala-asteikäisille oppilailleen siemennesteellään päällystettyjä keksejä. Poliisien mukaan miesopettaja oli syöttänyt keksejä ainakin 23 lapselle. Nyt Uudessa Meksikossa on tuomittu vankilaan eräs hyvin perverssi mies.

Ruokakaupassa työskennellyt Anthony Garcia nimittäin laittoi spermaansa jogurttinäytteisiin, joita hän antoi kaupan asiakkaille maistiaisiksi. 32-vuotias mies saatiin kiinni, kun eräs ällöttävää jogurttisekoitusta maistanut naisasiakas valitti sen maistuvan siemennesteeltä.

Nainen kertoi poliisien kuulusteluissa jogurttinäytteen maistuneen ”oksettavalta ja ällöttävältä”. Poliisit uskovat, että miehen jogurttisekoituksia ehti syödä ainakin neljä naista. Sunflower-kaupassa työskennellyt mies on nyt tuomittu kahdeksi vuodeksi vankilaan teostaan, The Smoking Gun -sivusto uutisoi.

Uusimmat