Ohhoh, Disneyn teinitähti peppu pystyssä bikineissä – katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähtien kuumaan A-sarjaan lukeutuva laulaja-näyttelijä Selena Gomez kertoi aikovansa vetäytyä musiikkiuraltaan. Selena aikoo keskittyä jatkossa näyttelemiseen, sillä hän tulee esiintymään tänä vuonna kahdessa elokuvassa. Selena ei kuitenkaan aio päästää musiikkiuraansa unholaan, sillä hän kertoi jatkavansa laulamista näyttelijän töidensä jälkeen.

Nyt Selena Gomez on julkaissut itse itsestään näyttävän valokuvan, jossa hän nauttii auringosta bikineissä uuden elokuvansa kuvaustauolla.Kuva: Twitter

19-vuotias Selena Gomez aloitti uransa musiikin parissa vuonna 2006. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan on muun muuassa Love You Like a Love Song, Tell Me Something I Don’t Know ja Who Says. Kaunotar on myös esiintynyt lukuisissa elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat Tuhkimotarina 2, Operaatio Prinsessa ja Monte Carlo. Gomez juonsi 6. marraskuuta MTV European Awards -palkintogaalan Irlannissa.