Räppärin ökybileet valvottivat kuninkaallisia – huumeita ja musiikkia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen räppäri Kanye West tunnetaan erikoisista julkisista tempauksistaan. Hän aiheutti vuonna 2009 ikävän välikohtauksen MTV Video Music Awards -palkintogaalassa. Tähti nimittäin ryntäsi lavalle humalapäissään ja pilasi kantrilaulaja Taylor Swiftin kiitospuheen. Sittemmin räppäri pyysi julkisesti anteeksi öykkäröintiään.

Nyt kohuräppäri on häirinnyt Britannian kuninkaallista perhettä pitämällä liian kovaa meteliä hotellihuoneessaan. Kanye vuokrasi nimittäin huoneen luksushotellista aivan Buckinhamin palatsin vieressä. Tähti asuu parhaillaan hotellin kattohuoneistossa ja on tietenkin ottanut hienosta asunnostaan kaiken irti järjestämällä siellä seurueelleen juhlia ja soittamalla musiikkia.

The Sun -sivuston mukaan jotkut kuninkaallisen perheen jäsenet ovat yöpyneet luksushotellissa Westin asunnon alapuolella olevissa huoneissa. Kanyen suojatin ja seurueeseen kuuluvan Big Seanin mukaan kuninkaalliset valittivat kovaäänisestä rap-musiikista ja marijuanan polttelusta.

Atlantassa syntynyt räppäri Kanye West kertoi taannoin olevansa varma siitä, että hänestä tulee Jay Z:n ja Beyoncen lapsen kummisetä. Kanye nimittäin kuuluu laulajakaunottaren ja rapmogulin lähipiiriin. Räppärin tiedetään olevan todella innoissaan ystäväpariskunnan tulevasta jälkikasvusta. Kanyen mielestä olisi suuri kunnia, jos hänet nimettäisiin supertähtien esikoisen kummisedäksi.