Whitney Houstonin testamentti julki – koko omaisuus yhdelle henkilölle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Whitney Houston menehtyi taannoin äkillisesti hotellihuoneessaan Los Angelesissa. Sittemmin kuolinsyyksi varmistui alkoholin ja lääkkeiden yhteisvaikutus. Hautajaisten jälkeen myös tähden testamenttia on päästy käsittelemään.

Nyt poptähden testamentti on julkistettu, ja sen mukaan laulajan koko omaisuus menee ennakko-odotusten mukaisesti 19-vuotiaalle Bobbi Kristina -tyttärelle. Whitney Houston eli viimeiset elinvuotensa köydyydessä, mutta testamentissä on silti arvokasta omaisuutta. Tyttärelle menevät nimittäin supertähden rahavarat, talo ja huonekalut, autoja ja henkilökohtaita omaisuutta.

Nyt omaisuus säätiöidään ja tytär saa ensimmäisen osan siitä haltuunsa vasta täytettyään 21 vuotta. Seuraava osa tulee hänen täytettyään 25 vuotta ja loput vasta 30 vuotiaana. Testamentista kertoi Inside Edition. Julkaisun mukaan se on alunperin tehty vuonna 1993 ja päivitetty vuonna 2000.