Will Ferrell avautui ensimmäisestä seksikokemuksestaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalaistähti Will Ferrell tunnetaan ympäri maailman lukuisten komediaelokuviensa ansiosta. Hänen tunnetuimpia rooleja on nähty muun muuassa elokuvissa Kuokkavieraat, Velipuolet ja Uutisankkuri: Ron Burgundyn legenda. Hänet nimettiin viime vuonna Hollywoodin ylipalkatuimpien näyttelijöiden joukkoon.

Nyt 44-vuotias Will Ferrell kertoi menettäneensä poikuutensa opiskeluvuosinaan. Koomikko nimittäin harrasti ensimmäisen kerran seksiä 21-vuotiaana. Hän kertoi ensimmäisen seksikertansa tuntuneen oikealta, sillä tähden mukaan se ”sujui niin kuin pitikin”.

– Mielestäni ensimmäinen kertani sujui niin kuin sen pitikin, Will Ferrell kertoi Rolling Stone -lehdelle.

Will Ferrell kertoi äitinsä olleen aikoinaan huolissaan poikansa ehkäisyn käytöstä. Tähden mukaan hänen äitinsä nimittäin muistutti häntä usein siitä, että Ferrellin tulisi ”laittaa kondomeja taskuunsa”. Ferrell myös kertoi stripanneensa usein koulutovereidensa edessä, kun hän opiskeli yliopistossa.

Will Ferrell harrasti ennen läpimurtoaan aktiivisesti jalkapalloa yliopistonsa joukkueessa. Hän teki ensimmäisen näyttelijätyönsä televisiosarjassa Bucket of Blood. Sittemmin hänet on nähty lukuisissa menestyneissä komediaelokuvissa kuten Elf, Starsky & Hutch, Semi-Pro, Land of the Lost ja The Other Guys. Ferrellillä on kolme poikaa vaimonsa Viveca Paulinin kanssa.