11-vuotias koulutyttö riiteli rehtorin kanssa – poliisit panivat käsirautoihin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Uutisoimme aiemmin tänä vuonna tapauksesta, jossa eräs teinipoika ajautui koulunsa vararehtorin kanssa tappeluun, koska lukiolaispoika oli heittänyt tätä sipsipussilla. Tapaus ikuistettiin videolle, joka julkaistiin nopeasti verkossa.

Nyt Yhdysvaltojen Coloradossa ihmetellään tapausta, jossa eräs 11-vuotias pikkutyttö joutui käsirautoihin riidan aikana. Yajira Quezada -niminen tyttö nimittäin ”pistettiin kuriin”, koska tämä oli ajautunut sanaharkkaan koulunsa vararehtorin kanssa. Riita oli saanut alkunsa, kun tyttö oli ollut pukemassa puseroa ylleen lokeronsa edustalla.

Vararehtori oli kommentoinut tytön toimia koulun käytävällä, mutta Quezada oli poistunut paikalta sanoen, ettei ”hänellä ole aikaa tälläiseen”. Vararehtori oli suivaantunut tytön kommentista ja väitti tämän käyttäytyneen törkeästi. Loukkaantunut vararehtori pyysi paikalle poliisit, jotka laittoivat pikkutytön käsirautoihin ja kuljettivat tämän nuorisorikollisten keskukseen.

– He kohtelivat lastani kuin rikollista. En halua, että tälläistä tulee tapahtumaan enää kenellekään 11-vuotiaalle lapselle. He aiheuttavat heille traumoja, tytön Mireya-äiti kertoi 9 News -sivustolle.

Viranomaisten mukaan pikkutyttö joutui käsirautoihin, koska tämä oli ”käyttäytynyt törkeästi ja välinpitämättömästi vararehtoria kohtaan”. Shaw Heights -alakoulun johtokunta aikoo tutkia tapausta. Pidätyksestä suivaantunut äiti on kuitenkin jo siirtänyt koulussa opiskelleet lapsensa uuteen kouluun.

Uusimmat