Poptähden viimeinen keskustelu Whitney Houstonin kanssa: ”Tarvitsen sinut rinnalleni”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Whitney Houston menehtyi liki kuukausi sitten Grammy-gaalan kynnyksellä, kun hänet löydettiin elottomana hotellihuoneensa kylpyammeesta. Laulajadiiva haudattiin pari viikkoa sitten New Jerseyssä New Hopen baptistikirkossa. Äskettäin popdiivan äiti Cissy Houston suunnitteli tekevänsä vierailun tähden kuolinpaikalle.

Nyt laulajan serkku Dionne Warwick on puhunut hänen ja Whitneyn viimeiseksi jääneestä keskustelusta. 71-vuotias Warwick kertoi tänä aamuna Good Morning America -ohjelmassa, että Whitneyn viimeiset päivät olivat huhuista huolimatta onnellisia. Popdiiva oli serkkunsa mukaan innoissaan Grammya edeltävistä juhlista, jotka hänen mentorinsa Clive Davis järjesti.

– Puhuin Whitneyn kanssa sinä päivänä kun hän kuoli. Hän kysyi minulta olenko paikalla ja osallistunko myös juhliin. Kun vastasin myöntävästi, Whitney sanoi ”Kiitos, tarvitsen sinut rinnalleni”, kertoo Dionne Warwick Good Morning America -ohjelmassa.

Vielä samana päivänä 48-vuotias Houston löydettiin kuolleena Beverly Hilton -hotellin huoneestaan. Warwick kertoo Houstonin olleen ennen kuolemaansa iloinen ja onnellinen. Tämän mukaan hänellä oli kaikki mitä hän olisi voinut toivoa. Poplaulaja oli menossa pian studioon levyttämään ja hän oli saamassa äänensäkin kuntoon.

Warwick kuvaa popdiivan kuolemaa seurannutta aikaa hyvin epätodellisena. Hän ei ole vieläkään tottunut ajatukseen, että rakas serkku on poissa. Warwick kutsuu haastattelussa Whitneytä ”pieneksi tytöksi, jota hän ei koskaan saanut”. Hänen mukaansa Whitneyn muut sukulaiset, kuten laulajan äiti Cissy Houston ja tytär Bobbi Kristina selviävät hänen mukaansa niin hyvin kuin voi tilanteessa odottaa.

Poptähden testamentti julkistettiin juuri eilen, ja sen mukaan laulajan koko omaisuus menee ennakko-odotusten mukaisesti 19-vuotiaalle Bobbi Kristina -tyttärelle. Whitney Houston eli viimeiset elinvuotensa köydyydessä, mutta testamentissä on silti arvokasta omaisuutta. Tyttärelle menevät nimittäin supertähden rahavarat, talo ja huonekalut, autoja ja henkilökohtaita omaisuutta.