Katie Price ottaa rajatonta rusketusta: ”Voisin olla alasti koko päivän”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Realitytähti Katie Price, eli povipommi Jordan, on tullut miljoonille tutuksi kolmossivun tyttönä ja omien realitysarjojensa myötä. Näyttävä kaunotar esiintyy tunnetusti julkisissa tilaisuuksissa rohkeissa asuissa, jotka eivät juurikaan peittele neitokaisen rintavarustusta.

Äskettäin Katie Price julkaisi oman uimapukumallistonsa Lontoossa. Nyt 33-vuotias povipommi paljasti, että hän ottaa aina aurinkoa ilman rihman kiertämää. Neitokainen ei nimittäin halua vartaloonsa ainuttakaan rusketusraitaa. Realityjulkkiksen mukaan hän voisi ottaa alasti aurinkoa koko päivän.

– En käy nudistirannoilla, mutta vuokraan rantahuviloita, joissa voin kävellä rauhassa alasti. Voisin ottaa alasti aurinkoa vaikka koko päivän, Katie Price kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

Povipommin mukaan hän kuitenkin rakastaa seksikkäitä alusvaatteita, joita hän yleensä pitääkin yllään makuuhuoneen puolella. Kaunottaren mukaan hän nimittäin tuntee olonsa seksikkääksi, kun hän on pukeutunut pikkuisiin pöksyihin. Pricen mukaan hänellä on pakkomielle alusvaatteisiin.

Katie Price erosi viime vuoden lokakuussa itseään kahdeksan vuotta nuoremmasta argentiinalaismallista Leandro Pennasta lyhyen seurustelun päätteeksi. Sittemmin on/off -pariskunta on kuitenkin huhujen mukaan jo ehtinyt palata yhteen. Heidät bongattiin äskettäin intiimillä illallisella ja he ovat kirjoittaneet Twitter-blogeissaan toisilleen hellyttäviä viestejä.