Lady Gaga raivostui – hänestä suunniteltiin salaa elokuvaa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga nousi taannoin supertähdeksi muun muuassa Just Dance -hittikappaleensa myötä. Viime vuosina laulaja on keskittynyt menestyneen musiikkiuransa lisäksi hyväntekeväisyystyöhön.

Lady Gagan uutisoitiin äskettäin tekevän näyttelijädebyyttinsä Men In Black 3 -elokuvassa. Nyt poptähden uutisoitiin olevan raivoissaan siitä, että elokuvatuottajat ovat suunnittelemassa Lady Gagasta kertovaa elokuvaa Fame Monster: The Lady Gaga Story.

Supertähti on huhujen mukaan ”täysin raivoissaan”, sillä hän ei halua, että hänen elämänsä salat paljastetaan valkokankaalla. 25-vuotias laulaja ei myöskään halua, että elokuvassa esitettäisiin hänen taannoisia vuosiaan köyhänä ja epävarmana.

– Lady Gaga on raivoissaan elokuvasuunnitelmasta. Hän ei halua, että hänet kuvataan köyhänä. Gaga haluaa, että ihmiset pitävät häntä mahtipontisena ja vahvana, lähde kertoi Life & Style -lehdelle.

Lady Gaga ihmetytti taannoin haastattelullaan, jossa hän muun muuassa kertoi paholaisen vainoavan häntä. Poptähden mukaan paholainen kummittelee hänelle öisin, eikä hän siten saa tarpeeksi unta. Gagan mukaan hän käy terapiassa edesmenneen Michael Jacksonin neuvonantajan Deepak Chopran luona. Laulaja kertoi myös haaveilevansa siitä, että hän vaipuisi joskus koomaan.

Uusimmat