Vanhempien kurinpito järkyttää: 13-vuotias polvillaan yhdeksän tuntia päivässä

Ohhoh! · Neea Jokinen

Yhdysvalloissa tuli viime vuonna ilmi tapaus, jossa 65-vuotias mummo jäi kiinni piilokameran avulla törkeistä toimistaan lastenhoito-keikkansa aikana. Mummo nimittäin pahoinpiteli hoitovauvojaan. Nyt 13-vuotiaan pojan vanhemmat ovat joutuneet poliisien syyniin törkeiden kurinpitomenetelmiensä takia.

Floridassa asuvat Albert ja Nancy Cusson nimittäin pakottivat poikansa olemaan polvillaan yhdeksän tuntia päivässä kymmenen päivän ajan. Lisäksi he määräsivät poikansa nukkumaan kylpyammeessa. Vanhemmat kertoivat poliisien kuulusteluissa käyttäneensä kauhistuttavia kurinpitomenetelmiä, koska heidän poikansa oli käyttäytynyt huonosti.

Poliisien mukaan vanhemmat olivat lyöneet poikaansa kepillä, jos tämä oli liikkunut, venytellyt, syönyt tai käynyt vessassa polvistumisen aikana. He antoivat pikkupojalleen syötäväksi vain vihannespirtelön ja lihapalan koko päivän aikana. Kymmenen päivän kurinpitomenetelmän suorittamisen jälkeen vanhemmat olivat kertoneet pikkupojalle, että tämä joutuisi olemaan polvillaan vielä 20 päivän ajan.

Silloin kurinpitoon kyllästynyt ja polvikivuista kärsinyt poika karkasi kotoaan, koska hän ei enää pystynyt jatkamaan. Poika joutui myöhemmin sairaalaan, koska tämä ei pystynyt kävelemään kunnolla polvivammojensa takia. Poliisien tutkimusten jälkeen selvisi, että myös perheen yhdeksänvuotias tyttö on joutunut samanlaisen kurinpidon uhriksi, The Daily Mail -lehti uutisoi.