20-vuotias yli 200 kauneusleikkauksessa – maksanut miljoonia

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kauneusleikkauksiinkin voi jäädä riippuvaiseksi ja kalliisiin toimenpiteisiin palaa huimia summia rahaa. Esimerkiksi televisiotähti Joan Riversin tiedetään törsänneen jo omaisuuden kauneusleikkauksiin, joita hän on itselleen teettänyt vuosien saatossa yhteensä jo yli 739.

Nyt Yangtze Evening Post –lehti kertoo nyt eräästä kiinalaisnaisesta, jonka tiedetään tuhlanneen kauneusleikkauksiin jopa neljä miljoonaa Kiinan yuania, eli noin 640.000 Yhdysvaltojen dollaria. 20-vuotias nainen kärsii nyt kovista kivuista plastiikkakirurgisten toimenpiteidensä  takia ja hän onkin hakeutunut lääkäreiden tutkittavaksi.

Lääkäreiden mukaan Pink Baby –nimellä kutsuttu nainen oli tehnyt ensimmäisen kauneusleikkauksen jo 16-vuotiaana. Sittemmin hän on jatkanut riippuvuuttaan ja muokannut kehoaan yli 200 leikkauksella. Naisen tutkineen lääkärin Xia Jianjunin mukaan etenkin naisen useasti leikellyt rinnat ja jalat ovat vaaraksi tämän terveydelle.