42-vuotias nainen seksisuhteessa useiden teinipoikien kanssa – vankilatuomio luvassa

Ohhoh! · Neea Jokinen

Maailmalla on tullut viime aikoina julki lukuisia tapauksia, joissa esimerkiksi perheenäidit ovat jääneet kiinni seksisuhteista alaikäisten poikien kanssa. Nyt eräs 42-vuotias amerikkalaisnainen on jäänyt kiinni lukuisista seksisuhteistaan alaikäisten poikien kanssa.

Indianan Cloverdalessa asuva Kristina D. Renner oli nimittäin harrastanut peräti viiden alaikäisen pojan kanssa seksiä. Poliisin mukaan pojat olivat noin 14 – 17 -vuotiaita. Lisäksi nainen oli antanut pojille kokaiinia ja metamfetamiinia. Renner jäi kiinni teoistaan, kun eräs hänen uhreistaan kertoi poliisille harrastaneensa naisen kanssa seksiä.

Sen jälkeen myös muut teinipojat kertoivat seksisuhteista poliisille. Eräs poika muun muuassa kertoi harrastaneensa naisen kanssa seksiä yli viisi kertaa tämän kotona sekä autotallissa kuntosalilaitteen päällä. Eräs toinen poika taas kertoi harrastaneensa seksiä Rennerin kanssa tämän autossa, joka oli pysäköitynä naisen kotipihalla.

Lisäksi eräs poika kertoi naisen kosketelleen hänen intiimejä paikkojaan elokuvaillan aikana. Nainen oli tekojen aikaan 35-vuotias ja naimisissa. Rennerin ex-mies kertoi poliisien kuulusteluissa tienneensä entisen vaimonsa olevan seksisuhteessa 15-vuotiaan pojan kanssa. Renneriä syytetään nyt muun muuassa alaikäisen törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä, The Daily Mail -lehti uutisoi.