Facebook-ominaisuus paljasti: Mies naimisissa kahden eri naisen kanssa!

Ohhoh! Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suurin yhteisöpalvelu Facebook on tehnyt viime aikoina palvelussaan suuria muutoksia muun muuassa Aikajana-ominaisuuden merkeissä. Facebook tarjoaa myös Etsi kavereita -ominaisuuden, jonka avulla voi löytää esimerkiksi vanhoja ystäviään.

Nyt eräät amerikkalaiset naiset ovat saaneet selville tyrmistyttävän totuuden Facebookin Ihmisiä, jotka saatat tuntea –ominaisuuden avulla. Washingtonissa asuvat naiset nimittäin saivat tietää olevansa saman miehen kanssa samaan aikaan naimisissa. Alan L. O’Neill –nimistä miestä uhkaakin nyt syyte kaksinnaimisesta.

Alan L. O’Neill oli mennyt naimisiin vaimo numero ykkösen kanssa vuonna 2001, mutta muuttanut pois heidän yhteisestä kodistaan vuonna 2009 eroamatta vaimostaan. Ensimmäinen vaimo sai sittemmin tietää aviomiehensä menneen uusiin naimisiin, kun tämä löysi aviomiehensä uuden valitun Facebook-profiilin Ihmisiä, jotka saatat tuntea –ominaisuuden avulla.

– Facebook on nykyään palvelu, jonka avulla ihmiset saavat tietää toisistaan asioita, jotka voivat johtaa poliisi-ilmoituksiin, syyttäjä Mark Lindquist kertoi AP-uutistoimistolle.

Syyttäjän mukaan vaimo numero yksi oli nähnyt aviomiehensä uuden vaimon Facebook-profiilissa hääkuvan, jossa Alan L. O’Neill poseerasi vaimo numero kakkosensa kanssa. Sen jälkeen vaimo numero yksi ilmoitti asiasta poliisille. Sosiaalista mediaa tutkivan freelance-toimittaja Athima Chansanchain mukaan Facebookilla on suuri rooli parisuhteiden synnyssä, mutta myös niiden tuhoamisessa.