Tätä lihaskimppua naiset kuolaavat – huikea sixpack

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Brittiläinen näyttelijä Ricky Whittle tunnetaan mallitöidensä lisäksi muun muuassa Hollyoaks-saippuaoopperasarjasta. Komistus on noussut etenkin brittinaisten suosioon ulkonäkönsä ja treenatun vartalonsa myötä. Hän on tehnyt muun muuassa miesmallin töitä Reebok-urheilumerkille.

Nyt 30-vuotias brittikomistus kuvattiin paidattomana Los Angelesin Laurel Canyonin kaduilla. Ricky Whittle näyttää viettäneen viime aikoina aikaa kuntoilun merkeissä, sillä näyttelijän ylävartalo on uskomattoman timmissä kunnossa. Etenkin naisten päiväunien kohteen sixpack oli kadehdittavan treenatussa kunnossa.

– Kuntosalille ja lenkille tänään! Sen jälkeen rentoutumaan jacuzziin, Ricky Whittle kirjoitti Twitter-blogissaan.Kuva: SplashKuva: Splash

Ricky Whittle näytteli Hollyoaks-televisiossarjassa Calvin Valentine -roolihahmoa, joka kirjoitettiin vuonna 2010 ulos sarjasta. Brittitähti on kuitenkin esiintynyt lukuisissa muissa televisiosarjoissa kuten The Weakest Link ja Holby City. Ricky Whittle  kilpaili taannoin BBC-televisiokanavan suositussa Strictly Come Dancing -tanssikilpailussa.