Nuoret Hollywood-hottikset pikkuruisissa pöksyissä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Disneyn huippusuosittujen High School Musical -teinielokuvien myötä suursuosioon aikanaan noussut 23-vuotias Vanessa Hudgens tuli aikoinaan tunnetuksi alastonkuviensa merkeissä. Viime aikoina neitokainen on päätynyt viihdelehtien sivuille lähinnä bikinikuviensa ja romanssiensa merkeissä.

Vanessa Hudgens kuvattiin äskettäin Spring Breakers -elokuvansa kuvauksissa blondina. Nyt kyseisen elokuvan kuvauksista on bongattu myös muita Hollywoodin nuoria julkkiskaunottaria, jotka tähdittävät vuonna 2013 ensi-iltansa saavaa elokuvaa. Katso kuvat tästä.

Kuvissa muun muuassa nähdään teinitähti Selena Gomez, joka vilautti pakarojaan paparazzeille hypättyään ulos asuntovaunustaan. Myös näyttelijätär Ashley Benson bongattiin kuvauksissa superlyhyissä sinisissä shortseissa. Hyvien ystäviensä kanssa elokuvaa kuvaavan Vanessa Hudgensin mukaan Spring Breakers -elokuva tulee olemaan ”pelkkää taikaa”. Vanessa julkaisi kuvia myös Twitter-blogissaan.Kuva: SplashKuva: Splash

Vanessa Hudgens erosi taannoin poikaystävästään Zac Efronista viiden vuoden seurustelun jälkeen. Nykyään kaunotar seurustelee 20-vuotiaan näyttelijän Austin Butlerin kanssa. Viime syyskuussa näyttelijä-laulaja kiinnitettiin uuteen Frozen Ground -murhaelokuvaan, jossa hän näyttelee sarjamurhaajan uhria. Taannoin Vanessa poseerasi Candie’s-vaatemalliston mainoskuvissa pienessä hameessa ja bikineissä.