Goldie Hawnin leffakaunottaren kauneusleikkaukset liian pitkälle?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suosittu Hollywood-tähti Kate Hudson tunnetaan myös näyttelijätär Goldie Hawnin tyttärenä. Vaikka kaunottaren biologinen isä on muusikko Bill Hudson, hän on kertonut pitävänsä myös äidinsä pitkäaikaista elämänkumppania Kurt Russellia isänään.

Goldie Hawn on pitänyt jo lähes kymmenen vuoden ajan taukoa näyttelemisestä. Nyt 66-vuotias isoäiti kuvattiin 10 Mindful Minutes -kirjansa julkistamistilaisuudessa Lontoossa. Asiantuntijoiden mukaan näyttelijättären kasvot näyttivät leikellyiltä ja nyt he ovatkin kehottaneet Goldieta lopettamaan plastiikkakirugian ennen kuin on liian myöhäistä.

– Goldie on selvästikin tasoittanut ja täyttänyt ryppyjään. Hän on käyttänyt myös Restylane-käsittelyjä ja laserhoitoja, plastiikkakirurgi Anthony Youn kertoi Radar Online -sivustolle.

Plastiikkakirurgin mukaan näyttelijättären tulisi hidastaa kauneusleikkausten tahtiaan. Anthony Younin mielestä Hollywood-tähti näyttää nyt 15 vuotta ikäistään nuoremmalta, mutta liialliset kauneusleikkaukset voivat tuhota tämän hehkeyden.Kuva: Splash

Goldie Hawn on ollut kaksi kertaa naimisissa – tanssija Gus Trikonisin ja muusikko Bill Hudsonin kanssa. Näyttelijättärellä on kolme lasta, Oliver, Kate ja Wyatt. Hän on ollut vuodesta 1983 asti parisuhteessa näyttelijä Kurt Russellin kanssa. Goldie on neljän lapsenlapsen, Ryderin, Binghamin, Wilderin ja Bodhin, isoäiti.