Vaimon lepytteli tuli kalliiksi: Mies osti miljoona ruusua

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viisas aviomies tietää, että vaimo kannattaa lepytellä riidan jälkeen mahdollisimman nopeasti. Kazakstanilainen mies otti pariskunnan riidan tosissaan ja osti vaimolleen miljoona ruusua lepyttääkseen rakastettunsa.

Rahakas Romeo otti yhteyttä Kyzylordan kaupungin floristiin ja pyysi tätä toimittamaan naistenpäiväksi vaimolleen jättimäärän ruusuja. Ruusut maksoivat kukkakaupassa 10 euroa kappaleelta, mutta floristi antoi miehelle tuhdin tukkualennuksen.

The Australian -sivuston mukaan ruusut jouduttiin tilaamaan Hollannista asti. Alennettua hintaa ei tiedetä, mutta sellaisenaan satsi olisi maksanut miehelle yli 10 miljoonaa euroa. Uutislähde ei paljasta pariskunnan riidan syytä.

Mies sai inspiraation romanttiseen tekoonsa neuvostoaikaisesta poplaulusta, jonka nimi on Million Roses.  Laulu kertoo juuri osuvasti taitelijasta, joka yrittää voittaa rakkaansa sydämen antamalla tälle kukkia lahjaksi. Suomessakin Veera Telenius niitti aikoinaan suurta menestystä Miljoona ruusua -hitillään.