Pappi rukoilee Rihannaa lopettamaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Rihanna aloitti taannoin rankan treenikuurin ja viime aikoina neitokainen onkin esitellyt upeaa vartaloaan kameroille rohkeissa asuissa. Hän kertoi vastikään etsivänsä poikaystävää, sillä kaunotar ei halua enää elää sinkkuna.

Rihanna joutui taannoin sairaalahoitoon Ruotsissa, minkä jälkeen neitokaisen lääkärit kehottivat tätä vähentämään juhlimistaan. Tänään Rihanna nähdään juhlimassa rinnat paljaana. Nyt 24-vuotiaan poptähden entinen pastori kertoi olevansa todella huolissaan Rihannan railakkaasta elämäntyylistä. 64-vuotias pastori kertoikin rukoilevansa kaunottaren puolesta, jotta tämä unohtaisi ”pahat tapansa”.

– Mielestäni Rihanna käyttäytyy väärin, sillä monet nuoret pitävät häntä idolinaan ja roolimallina. Monet ihmiset rukoilevat hänen puolestaan, jotta hän rauhoittuisi, Barbadosilla pastorina toimiva Vibert Lowe kertoi The Sun -lehdelle.

Myös monet muut Rihannan tuntevat ovat kertoneet olevansa huolissaan poptähden hyvinvoinnista. Hollywood-stylisti Phil Blochin mukaan Rihanna ei nimittäin osaa tasapainoittaa yksityiselämäänsä ja kuuluisuuttaan. Stylistin mielestä Rihanna on ”ongelmainen tyttö”, joka asettaa itsensä vaarallisiin ja epäsoveliaisiin tilanteisiin.

Rihanna ja hänen ex-poikaystävänsä Chris Brown ovat julkaisemassa yhteisen singlen siitä huolimatta, että viimeksi mainittu hakkasi vuonna 2009 Rihannan ja tuomittiin oikeudessa lähestymiskieltoon. Sairaalakuntoon tyttöystävänsä hakannut r&b-tähti on kirjoittanut viime aikoina Twitter-blogissaan Rihannaa haikailevia viestejä. Huhujen mukaan pariskunta on puhunut useasti puhelimessa ja heidän kerrotaan myös lähetelleen toisilleen romanttisia tekstiviestejä.