Whitney Houstonin tytär puhui suunsa puhtaaksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Musiikkimaailmaa järkytti äskettäin legendaarisen laulajatähden Whitney Houstonin traaginen kuolema. Edesmenneen Houstonin 18-vuotias Bobbi Kristina -tytär on täysin murtunut äitinsä kuolemasta ja hänen uutisoitiinkin kirjautuvan pian vieroitushoitoon muun muuassa päihdekäyttönsä takia.

Whitney Houston haudattiin pari viikkoa sitten New Jerseyssä New Hopen baptistikirkossa. Bobbi Kristina herätti kyseenalaista huomiota hautajaisten jälkeen, kun tämän uutisoitiin käyttäneen huumeita heti tilaisuuden jälkeen. Nyt popdiivan tytär on avautunut äitinsä kuolemasta Oprah Winfreyn televisiohaastattelussa, jota hänen sukulaisensa yrittivät estää viimeiseen saakka.

Bobbi Kristina kertoi haastattelussa, ettei pysty toistaiseksi vielä kuuntelemaan äitinsä musiikkia. Popdiivan tytär kertoo, että tuntee Whitneyn läsnäolon ja kuulee hänen lohduttavat sanansa, jotka pyytävät jatkamaan eteenpäin elämässä.

– Näen häntä jatkuvasti unissani. Talossakin tapahtuu erikoisia asioita, valot menevät päälle ja pois päältä. Tiedän, että se on hän. Keskustelen vielä hänen kanssaan, kertoo Bobbi Kristina Brown Oprahille videolla.

Whitneyn sukulaiset eivät olisi halunneet Bobbi Kristinan puhuvan äidistään näin pian julkisesti. He eivät pidä häntä vielä tarpeeksi tasapainoisena siihen. Erään uutislähteen mukaan perhe pelkää myös, että tytär viettää loppuelämänsä kuolleen äitinsä varjossa. Tulevaisuudessa Bobbi Kristinan tulee opetella määrittämään itsensä muunakin kuin Whitneyn tyttärenä ja olkapäänä.