Kardashian naimisiin 32 päivän seurustelun jälkeen – tässä syy

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Rikkaat Kardashianit -realitysarjassa kuvataan värikkään julkkisperheen arkea. Uusperheen elämänkäänteet ovatkin tulleet tutuksi katsojille, sillä perheen arjesta ei puutu dramatiikkaa. Perheen sisaruksista Khloe Kardashian sai taannoin oman realitysarjansa Khloe & Lamar.

Khloe Kardashian meni taannoin pikavauhtia naimisiin koristähti Lamar Odomin kanssa vain 32 päivän seurustelun jälkeen. Nyt 27-vuotias realitykaunotar kertoi onnellisen avioliittonsa salaisuuden. Neitokaisen mielestä avioliitto tulee nimittäin toimimaan, jos molemmat osapuolet ovat tasavertaisia, rehellisiä ja omistautuneita.

– Olen naimisissa parhaan ystäväni kanssa. Meillä on niin hauskaa yhdessä. Ketään ei voi pakottaa rakastamaan, Khloe Kardashian kertoi OUT-lehdelle.

Realitytähden mukaan he tekevät aviomiehensä kanssa kaikki arkea koskevat päätökset yhdessä. Khloen mielestä avioparien pitää nimittäin työskennellä yhdessä ”kuin tiimi”. Äskettäin pariskunnan omassa realitysarjassa nähtiin, kuinka heidän seksileikkinsä menivät nolosti pieleen, kun Khloen ostama ”seksikeinu” romahti avioparin vuoteessa.

Rikkaat Kardashianit -realitysarjaa on kuvattu jo seitsemän tuotantokauden verran. Sarjaa on tuottanut muun muuassa American Idol -juontaja Ryan Seacrest. Suuren menestyksensä vuoksi sarjan pohjalta on tehty myös minisarjat Kourtney and Khloe Take Miami, Kourtney and Kim Take New York ja Khloe & Lamar. Ahkerasti Twitter-blogiaan päivittävä Kim Kardashian äänestettiin viime vuonna ylivoimaisesti inhotuimmaksi julkkikseksi.