Opettajan vietteli oppilaansa seksisuhteeseen: ”Näytät ihan Taylor Lautnerilta”

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Maailmalla on tullut tänä vuonna ilmi jo useita tapauksia, joissa koulujen opettajat ovat ahdistelleet seksuaalisesti oppilaitaan. Äskettäin erään miesopettajan opetustyöt määrättiin jäihin seitsemäksi vuodeksi, koska tämä lähetteli oppilaalleen sopimattomia sähköpostiviestejä.

Nyt on tullut Yhdysvalloissa ilmi tapaus, jossa naispuolinen lukio-opettaja vietteli teinipojan melko erikoisin keinoin. Janel Ramirez -niminen opettaja nimittäin kertoi pojalle, että hän näyttää aivan Twilight-tähti Taylor Lautnerilta. Teini ajautui oudon iskurepliikin ansiosta seksisuhteeseen naimisissa olevan opettajan kanssa.

31-vuotias nainen oli erään koulupäivän viimeisen tunnin jälkeen lausunut kommenttinsa oppilaalle ja suudellut tätä. Oppilas kysyi myöhemmin Ramirezilta apua erääseen esseeseensä,  jolloin he päätyivät taas suutelemaan. Myöhemmin samana päivänä pari ajautui vielä seksiaktiin.

Kalifornialaisen Hemetin lukion opettaja pidätettiin, kun oppilas kertoi koulun johdolle suhteesta. New York Post -lehden mukaan oppilas paljasti suhteen jatkuneen koko hänen toisen lukiovuotensa ajan, kun poika toimi Ramirezin apulaisopettajana. Ramirezilla oli vaikeuksia omassa avioliitossaan ja hän suunnitteli aloittavansa uuden elämän 16-vuotiaan teinipojan kanssa, kun tämä olisi valmistunut lukiosta.

Tämä ei ole ainoa tapaus, jossa naispuolinen opettaja on yrittänyt iskeä miespuolista oppilastaan yliampuvin keinoin. Yhdysvalloissa uutisoitiin viime vuonna tapauksesta, jossa eräs naisopettaja vonkasi 13-vuotiasta oppilastaan treffeille tekstiviesteillä. Opettajatar ei tyytynyt vain kysäisemään tapaamisen mahdollisuutta, vaan hän pommitti teinipoikaa tekstiviesteillä pitkään lähettämällä tälle yli 200 tekstiviestiä. Eroottissävyisistä viesteistä säikähtänyt poika kertoi asiasta äidilleen ja opettaja pidätettiin.