Whitney Houstonin lapsilla seksisuhde?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin menehtyneen laulaja Whitney Houstonin perheen elämää on seurattu aktiivisesti tähden hautajaiset jälkeen. Hänen jättiomaosuutensa peri tytär Bobbi Kristina, kun ottopoika Nick Gordon jäi ilman perintöä.

Tällä viikolla popdiivan tyttären on uutisoitu ajautuneen outoon romanssiin Whitneyn ”adoptoidun” pojan, Nick Gordonin kanssa. Nyt romanssihuhut ovat vahvistuneet, kun parin kerrotaan kihlautuneen. He myös asuvat nykyisin samassa asunnossa. Samalla monet ovat nyt kauhistelleet ajatusta siitä, että perheen sisällä on ollut mahdollisesti sisarusten välinen seksisuhde.

18-vuotias Bobbi Kristina varttui yhdessä 22-vuotiaan Gordonin kanssa kuten sisar ja veli. Nuorten tunteet ovat kuitenkin epäilyjen mukaan muuttuneet joksikin muuksi. Pari on myös nähty suutelemassa ja kävelemässä käsi kädessä kadulla.

Whitney alkoi huolehtia Gordonista noin 10 vuotta sitten ja otti tämän perheenjäsenekseen. Poika asui hänen ja Bobbi Kristinan kanssa Atlantassa, kun Gordonin oma äitinsä ei pystynyt huolehtimaan hänestä. Nick Gordonia ei ole koskaan virallisesti adoptoitu Houstonin perheeseen, mutta hän on silti perheenjäsen.