5-vuotias poika ensimmäistä kertaa parturiin – katso mitkä kultakutrit

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Monille lapsille parturi-kampaamossa käyminen voi olla pitkästyttävä kokemus, kun vilkkaat lapset eivät jaksaisi istua paikallaan hiustenleikkuun ajan. Nyt eräs brittipoika joutuu menemään ensimmäistä kertaa elämässään parturiin koulukiusaamisen vuoksi.

Viisivuotiasta Rean Carteria nimittäin haukutaan koulussa tytöksi tämän pitkin kutrien takia. Poika ei ole käynyt koskaan parturissa, sillä hänen Leeanne-äitinsä ei ole halunnut leikata lapsensa ”upeita, pehmeitä ja pitkiä hiuksia” lyhyiksi. Katso kuvat tästä.

Äidin mukaan Rean-pojan päässä oli tämän syntyessä kultainen hiuskiekura, jota hän ei halunnut leikata pois. Sittemmin lapsen hiuksien annettiinkin kasvaa lähes tämän takamukseen asti. Äiti kertoi, että monet ovat luulleet hänen poikalastaan tytöksi. 

– Reania luullaan tytöksi, kun olemme esimerkiksi kaupungilla. Hän ei ole ennen välittänyt siitä, mutta nyt pojat ovat alkaneet haukkumaan häntä tytöksi koulussa. Minua itkettää se, että hiustenleikkuu tulee oikeasti tapahtumaan, Leeanne Smith kertoi The Sun -lehdelle.