Lindsay Lohan ehkä vankilaan kolaroinnin takia – kiistää kaiken

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Julkkistähti Lindsay Lohan on saanut viime aikoina hätistellä paparazzeja ympäriltään, sillä neitokainen on ollut tuttu nimi uutisotsikoissa muun muuassa vankeustuomioidensa myötä. Ongelmainen kaunotar yrittää parhaillaan puhdistaa päihdehuuruista mainettaan, mutta vastoinkäymiset vain lisääntyvät.

Ehdonalaisessa oleva neitokainen on nyt väitteiden mukaan törttöillyt Porsche-ökyautollaan Hollywoodissa. Lindsayn nimittäin väitetään törmänneen autollaan Hookah Lounge -yökerhon manageriin. Lohania ei ole vielä todettu syylliseksi, sillä poliisi tutkii parhaillaan tapausta. Lindsay itse on kiistänyt väitteet jyrkästi, mutta voi joutua ehdonalaisestaan takaisin vankilaan, mikäli hänet todetaan syylliseksi.

Onnettomuuden väitetään tapahtuneen, kun näyttelijätär oli poistumassa Sayers-klubilta autollaan, jonka ympärille paparazzit olivat linnoittautuneet. Paparazzien ja ohikulkijoiden ympäröimän Lindsayn väitetään osuneen autollaan ihmisjoukossa seisoneeseen manageriin. Manageri kertoi poliiseille onnettomuuspaikalla, ettei hän loukkaantunut. Pian sen jälkeen hän kuitenkin menikin sairaalaan, koska sai tietää kuskin olleen Lindsay Lohan.

– Mies on muuttanut selitystään merkittävästi. Ensiksi hän väitti, ettei ollut edes jäänyt auton alle, mutta nyt mies väittää Lindsayn ajaneen hänen jalkansa päälle, tähden edustaja Steve Honig kertoi Radar Online -sivustolle.

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan on joutunut kaltereiden taakse jo useamman kerran. Viime vuonna neitokainen tuomittiin vankilaan viidennen kerran toistuvien ehdonalaisrikkomustensa takia. Julkkistähden tapauksen tuomari vaati oikeudenkäynnissä, että kaikki määrätyt terapiasessiot ja yhdyskuntapalvelut tulee olla suoritettuna 29. maaliskuuta mennessä. Jos Lindsay ei hoida määräyksiä, hänet passitetaan suoraan vankilaan 270 päiväksi.