Avatar-kaunottaren kotiin tunkeuduttiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmanhistorian tuottoisimmaksi elokuvaksi aikoinaan noussut Avatar nosti tähdeksi myös leffan naispääosaa esittävän Zoe Saldanan. Tumma elokuvakaunotar erosi viime kuussa kihlatustaan Keith Brittonista 11 vuoden yhteisolon jälkeen. Sittemmin hänen käsipuolessaan on nähty esimerkiksi näyttelijä Bradley Cooper.

Zoe ikuistettiin äskettäin Spirit Awards -tapahtumassa hyvin lyhyessä mekossa. Nyt TMS-sivusto uutisoi, että 33-vuotiaan kaunottaren Los Angelesin kotiin on murtauduttu. Näyttelijättären kerrottiin ilmoittaneen murrosta poliisille, kun hän oli huomannut jonkun peukaloineen hänen tavaroitaan. Poliisit tutkivat parhaillaan murtoa, mutta tällä hetkellä ei vielä tiedetä, onko näyttelijättären kodista varastettu tavaraa.

Avatar-kaunottaren lisäksi myös Spider Man -näyttelijä Willem Dafoe ilmoitti äskettäin poliisille murrosta. Tähden Italian Roomassa sijaitsevaan kattohuoneistoon oli nimittäin tunkeuduttu ja hänen kodistaan varastettiin tavaraa 3.000 dollarin edestä.

Zoe Saldana on pitänyt koko uransa ajan yksityiselämänsä tiukasti poissa julkisuudesta. Viime aikoina hänet on kuitenkin bongattu muun muuassa julkkisjuhlissa läheisissä tunnelmissa Bradley Cooperin kanssa. Kauhea kankkunen -tähti yhdistettiin taannoin myös poptähti Jennifer Lopeziin ja ranskalaiskaunotar Melanie Laurentiin.