Adelen teinikuvat julki – tunnistatko supertähden?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Laulajatähti Adele joutui äskettäin hurjien väitteiden kohteeksi, kun ranskalaisen juorulehden mukaan hän esiintyisi kotipornovideolla. Adele on itse kiistänyt jyrkästi videon olemassaolon ja jatkossa väitteitä puidaankin todennäköisesti oikeudessa.

Adelen muuttunut ulkonäkö herätti viimeksi huomiota Grammy-gaalassa. Tähti on nimittäin laihtunut huomattavasti uransa alkuajoista. Nyt 23-vuotiaasta soul-laulajasta on julkaistu valokuvia, jotka paljastavat miltä Adele näytti 16-vuotiaana teininä.

Kuvissa poptähti nähdään tavallisena koulutyttönä kavereidensa kanssa. Laulaja on huomattavasti tuhdimmassa kunnossa kuin nykyään ja hänen kasvoissaan on myös paljon lapsen pyöreyttä. Taidekoulussa opiskellut Adele vietti paljon aikaa ystäviensä kanssa, mutta jo varhaisella videolla voi kuulla tähden lahjakkuuden.

Adelen luokkatoverin Allan Rosen kuvaamalla materiaalilla laulaja soittaa kitaralla Daydreamer-kappaleen, josta on jo kuultavissa tytön upeat äänenlahjat. Videolla tähti nähdään ystäviensä ympäröimänä ja esiintymässä lavalla luokkatovereilleen. Laulajan ystävän mukaan tähti oli jalat maassa kulkeva ihminen jo hyvin nuorena, ja jopa tyrmäsi erään levytyssopimuksen, koska halusi juhlia mieluummin 18-vuotissyntymäpäiväänsä.