Juomapeli pahasti överiksi – televisiotähti sikaili ystävänsä sairaalaan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Conan The Barbarian -tähti Jason Momoa aloitti uransa vuonna 1998 mallina Havaijilla. Hän on näytellyt muun muuassa Baywatch Havaiji -hittisarjassa. Moni muistaa näyttelijäkomistuksen myös Aloha Havaiji -sarjan komeana baarimikkona ja Game of Thrones -televisiosarjan Khal-roolistaan.

Näyttelijäkomistus kertoi taannoin, ettei hänellä ole televisiota, kännykkää tai sähköpostia. Nyt 32-vuotiaan tähden uutisoitiin murtaneen vahingossa käsikirjoittaja David Benioffin käden juomapelin aikana. Game of Thrones -televisiosarjan näyttelijät ja tuotantotiimi järjestivät taannoin päihdehuuruiset juhlat, jossa välikohtaus tapahtui.

– Jason ja David joivat hieman liikaa ja juomapeli meni överiksi. Mieheni tunsi vasta seuraavana päivänä käsiensä olevan lähes tunnottomat. Jason Momoan kanssa ei kannata painia humalassa, näyttelijätär Amanda Peet kertoi Contact Music -sivuston mukaan.

Jason Momoalla on kaksi lasta, neljävuotias Lola lolani Momoa -tytär ja kaksivuotias Nakoa-Wolf Manakauapo Namakaeha Momoa -poika, vaimonsa Lisa Benetin kanssa. Marraskuussa 2008 näyttelijän kasvoja vasten rikottiin olutlasi Hollywoodissa. 21-vuotiaan Dominic Bandon äkillinen isku vaati 140 tikkiä Momoalle.