Uskomaton pakkomielle: Nainen kylpee virtsassaan – ja juo sitä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalta löytyy ihmisiä joka lähtöön ja yhtä lailla myös addiktioita moneen makuun. Nyt TLC-kanavalla esitetyssä ohjelmassa kerrotaan 53-vuotiaasta naisesta, joka juo päivittäin omaa virtsaansa ja myös kylpee siinä.

Ohjelmassa Carrie-niminen nainen kertoo, kuinka hän on juonut virtsaansa päivittäin jo neljän vuoden ajan. Nainen juo päivittäin kaksi litraa virtsaa, eikä tämä riitä hänelle. Keltaisesta nesteestä innostunut Carrie myös kylpee virtsassa, harjaa sillä hampaansa, käyttää sitä vartalovoiteena ja hoitaa nesteellä hiuksiaan.    

Erikoisinta lienee nähdä videolla, kun nainen huuhtoo silmämunansa keltaisen nesteen avulla. Naisella diagnosoitiin joitakin vuosia sitten syöpä, mutta hän ei ole käynyt lääkärissä kuuteen vuoteen. Hänen mukaansa virtsa on pelastanut hänen henkensä.

– Virtsa on kehon oma ihmelääke. Erilaiset kehon vaivat vain katoavat sitä juomalla, kertoo 53-vuotias nainen TLC-kanavan videolla.

Videolla muistutaan kuitenkin myös miten virtsassa on kehosta poistuneita myrkkyjä, ja kuinka sen kuluttaminen voi lopulta aiheuttaa elimistön kuivumista ja munuaisten vajaatoimintaa.