Pariskunnalla 19 lasta – saavat oman televisio-ohjelman

Ohhoh! Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa etenkin lestadiolaisperheissä on tunnetusti paljon lapsia, kun ehkäisyn käyttöön suhtaudutaan kyseisessä uskonliikkeessä kielteisesti. Nyt eräs amerikkalainen suurperhe on saanut oman televisio-ohjelman, jossa kuvataan perheen vauhdikasta arkea.

Tennesseessä asuvilla Gil ja Kelly Jo Batesilla on nimittäin 18 lasta. Lapsikatras tulee lähiaikoina pian kasvamaan 19 lapseen, sillä Kelly Jo -äiti on jälleen raskaana. Suurperheestä kertova The Bates Family: And Baby Makes 19 -sarja tullaan näkemään Yhdysvalloissa TLC-televisiokanavalla.

– Jos aiomme tehdä jotain, niin teemme sen mahdollisimman suuresti, suurperhe kertoi Radar Online -sivustolle.

Batesin perhe ei ole ainut suurperhe, joka on saanut oman televisio-ohjelman Yhdysvalloissa. Jim Bob ja Michelle Duggar ovat nimittäin tehneet jo peräti yhdeksän tuotantokautta 19 Kids and Counting -realitysarjaansa, jossa kuvataan suurperheen arkea. Pariskunnan 19 lasta on nimetty J-kirjaimella alkavilla nimillä ja he ovat Joshua, Jana, John, Jill, Jessa, Jinger, Joseph, Josiah, Joy, Jedidiah, Jeremiah, Jason, James, Justin, Jackson, Johannah, Jennifer, Jordyn ja Josie.