Aerosmith-rokkari suunnittelee yliampuvia ökyhäitä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Aerosmith-yhtyeen keulahahmo Steven Tyler joutui aiemmin tänä vuonna ikävään onnettomuuteen Paraguayassa. Rokkari kaatui rajusti hotellihuoneensa suihkussa ja loukkasi muun muuassa kasvonsa. Myös tähden purukalustoa jouduttiin korjaamaan sairaalassa.

Tyler kihlasi äskettäin 25 vuotta nuoremman tyttöystävänsä Erin Bradyn. Nyt 63-vuotias rokkari kertoi, että hän haluaa mennä naimisiin kihlattunsa kanssa trooppisissa maisemissa. Tyler kertoikin, että hän on harkinnut avioituvansa joko Havaijilla tai Thaimaan Phuketissa. Rokkarin mukaan häiden tulee olla mahdollisimman ”romanttisesti yliampuvat”.

– Emme tiedä vielä tarkalleen, että missä aiomme mennä naimisiin. Haluan kuitenkin yliampuvat häät, jotka pursuavat romanttisuutta, Tyler kertoi Life & Style -lehdelle.

Rokkari kertoi taannoin olevansa häpeissään siitä, miten huonosti hän on kohdellut edellisiä tyttöystäviään. Hän kertoikin, ettei aio enää koskaan satuttaa rakkaita ihmisiään. Tylerin mukaan hän aikoo olla nykyiselle kihlatulleen uskollinen.

Steven Tyler paljasti taannoin henkilökohtaisia asioitaan omaelämäkerrassaan. Hän paljasti esimerkiksi kokeilleensa homoseksiä. Rocklegenda paljasti Does the Noise in My Head Bother You? -kirjassa myös joutuneensa lapsena rankan kiusaamisen kohteeksi. Muut kiusasivat häntä muun muuassa tavallista muhkeampien huuliensa takia. Hän joutui usein myös rajuihin tappeluihin, joiden jälkeen hän palasi kotiinsa verisenä.