Villin seksisession jäljistä tehdään taidetta – katso kuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmalla on nähty vuosien aikana mitä erilaisinta taidetta. Taitelijat käyttävät joskus melko epätavallisiakin keinoja taiteen tekemiseen. Nyt eräs newyorkilainen mies on tehnyt tauluja käyttämällä apunaan ihmisten rakastelua.

Alexander Esguerra on kutsunut joukon rakastuneita ihmisiä luokseen. Taitelija käyttää pariskuntia apunaan taiteen tekemisessä. Hän peittää heidät maaleihin ja antaa heidän sitten makailla maalauskankaalla alasti kahdestaan. Taidetta syntyy, kun eläimelliset vietit ottavat pariskunnista vallan ja nämä rakastelevat kankaalla.Kuva: Alexander Esguerra

– Rakkaus on uskomaton luova voima. Heräsin itse erään upean seksiyön jälkeen ja normaalisti siisti makuuhuoneeni oli sotku. Sain siitä idean ilmentää seksiaktin kiihkeitä hetkiä ihmiskehon avustuksella, kertoo 30-vuotias Alexander Esguerra Daily Mail -sivustolle.

Kuvissa nähdään erilaisia pariskuntia, jotka ovat onnistuneet luomaan upeita maalauksia intohimonsa myrskyissä. Katso kuvat tästä. Töissä on käytetty eri värisiä maaleja luomaan omanlaisensa maalaus. Maalileikeissä käytetään myrkytöntä, vesipohjaista maalia ja maalauskankaan ympärystä on seksileikkien ajaksi suojattu muovilla.

Miehen taidekokeiluun on innostunut osallistumaan yli 50 paria. Taitelijan mukaan leikeistä syntyneet kuvat näyttävät rakkauden rajattomuutta. Niistä ei voi nähdä rakastelleen pariskunnan ikää, sukupuolta, seksuaalisuutta, rotua tai siviilisäätyä.