Näyttelijäkaunotar avautui: ”Elämäni on vaikeaa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalla erittäin suosittu ja moneen kertaan palkittu Mad Men -draamasarja on ollut viime kuukausina otsikoissa lukuisia kertoja eri tähtiensä merkeissä. Sarjan naistähti January Jones joutui aiemmin tässä kuussa hakkerin uhriksi, kun tämän kännykässä olleet intiimikuvat vuotivat verkkoon.

Verkossa julkaistussa rohkeassa kuvassa January Jonesin yllä nähdään pitsinen alusasu. Nyt 34-vuotias näyttelijäkaunotar kertoi, että yksinhuoltajuuden ja työelämän tasapainottaminen on hyvin vaikeaa. Tähden mukaan hän joutui ottamaan taannoin vauvansa usein mukaan Mad Men –sarjan kuvauksiin. Xander-poikalapsen äiti ei ole paljastanut julkisuudessa lapsensa isän henkilöllisyyttä.

– Yksinhuoltajuus ja työuran yhdistäminen on vaikeaa. Onneksi minua on autettu paljon ja olen pystynyt ottamaan Xanderin mukaan työpaikalleni, January Jones kertoi Us Weekly –lehdelle.

January Jones on ollut rooliensa lisäksi otsikoissa myös seurustelujensa merkeissä. Muutama vuosi sitten hän seurusteli nimittäin kolmen vuoden ajan laulaja Josh Grobanin kanssa. Sitä ennen hänen käsipuolessaan oli niin ikään kolmen vuoden ajan Ashton Kutcher, joka erosi äskettäin vaimostaan Demi Mooresta.