Adele haluaakin nyt laihtua – aloitti Atkinsin dieetin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Laulajatähti Adele joutui äskettäin hurjan kohun kohteeksi, kun muotisuunnittelija Karl Lagerfeld kommentoi laulajan ulkonäköä epäedullisella tavalla. Muotilegenda nimittäin väitti, että Adele on ”hieman liian lihava”.

Lausahdus herätti julkisuudessa kohun, joka sai jopa popin kuningattaren Madonnan puolustamaan kurvikasta brittitähteä. Adele on tähän asti kertonut olevansa täydellisen tyytyväinen uhkeisiin muotoihinsa. Lagerfeldin syytöksiin laulaja vastasi, ettei hän halua hoikkuusihanteen tavoittelun hallitsevan elämäänsä.

Muodokas tähti herätti kuitenkin huomiota Grammy-gaalassa hoikistuneella olemuksellaan. Nyt tähti on aloittanut todellisen laihdutuskuurin. Laulaja aikoo laihtua kaksi vaatekokoa pienemmäksi ennen kesää. Adele on aloittanut kuuluisan Atkinsin dieetin, jolla monet julkkikset ovat saaneet ylimääräisiä kilojaan laihdutettua. Laulaja lopetti jo tupakoinnin ja hän on treenannut viikoittain kotonaan personal trainerin opastuksella.

– Adelella on nyt enemmän energiaa, kun hän lopetti tupakoinnin. Hän todella haluaa tervehtyä ja nyt laulaja on jo puolivälissä projektia, kertoo sisäpiirin lähde The Sun -lehdelle.

Laulaja on erään ystävänsä kehoituksesta lisännyt treeniohjelmaansa myös pilatesta ja lenkkeilyä koiran kanssa. Adele on määrätietoinen painonpudotuksen suhteen, mutta hän ei kuitenkaan halua laihduttamisensa antavan faneilleen vääränlaista kuvaa. Tähti onkin julistanut monesti aiemmin julkisuudessa, ettei hänen tarvitse olla langanlaiha ollakseen tyytyväinen itseensä.

Soul-laulaja Adele teki äskettäin näyttävän paluun Grammy-palkintogaalassa pitkän sairauslomansa jälkeen. 21-albumillaan supertähdeksi noussut Adele joutui viime vuonna leikkaukseen, jossa hänen äänihuulistaan poistettiin hyvälaatuinen kasvain. Samalla supertähti kertoi Vogue-lehdelle, että hän aikoo vetäytyä musiikkiuraltaan neljäksi tai viideksi vuodeksi.