John Travolta seksiskandaalin keskiössä: ”Tarjosi mieshierojalle rahaa seksistä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmankuulu näyttelijä John Travolta tunnetaan innokkaana lentäjänä. Lentokapteenin koulutuksen saanut supertähti omistaa oman Boeing 707 -matkustajakoneen, jolla hän voi lentää maailman ääriin suoraan takapihallaan sijaitsevalta täysikokoiselta kiitotieltä.

John Travolta joutui muutama vuosi sitten homohuhujen kohteeksi, kun näyttelijätär Carrie Fisher väitti haastattelussa miestähden olevan homoseksuaali. Nyt National Enquirer -lehti väittää tuoreessa lehdessään John Travoltan jääneen kiinni prostituutiosta. Lehden mukaan eräs mieshieroja on nimittäin kertonut John Travoltan tarjonneen hänelle rahaa homoseksistä.

– Hän tarjosi minulle rahaa seksistä. Oli täysin selvää, että hän halusi harrastaa kanssani seksiä, mieshieroja väittää The National Enquirer -lehdelle.

Gather-sivuston mukaan John Travoltan seksiskandaali tulee olemaan suurempi ”kuin Tiger Woodsin seksiskandaali”. Kuuluisan tähden väitetään muun muuassa viettäneen intiimejä hetkiä kylpylöissä homoseksuaalien kanssa. Tähtinäyttelijän Kelly-vaimo odottaa parhaillaan pariskunnan lasta, joten joidenkin viihdelehtien mukaan kyseessä on vain ”sairas huijaus”.

John Travolta on ollut naimisissa näyttelijätär Kelly Prestonin kanssa jo 20 vuoden ajan. Pariskunta menetti kaksi vuotta sitten traagisesti esikoispoikansa Jettin, joka kuoli epilepsia-kohtaukseen perheen lomamatkalla. Näyttelijöillä on 11-vuotias tytär Ella Bleu ja vuonna 2010 syntynyt poika Benjamin. Taannoin John Travolta paljasti kammoavansa vaimonsa seksikohtauksia ja kertoi niiden katsomisen televisioruudusta olevan vaikeaa.